Tatui JP

Na alles wat we vorig jaar met Loven haar veulen meegemaakt hadden werd ze dit jaar extra goed in de gaten gehouden.  We waren dan ook blij dat ze het veulen tot dag 320 al had binnen gehouden. 

Op dag 319 dacht ik om de melk eens te testen om te kijken hoe hoog deze was. Echter zat deze niet hoog maar was hij al laag 6.4 namelijk.  Toen zijn we meteen over gegaan op meerdere keren te controleren per dag want tja je weet het maar nooit met Loven.  Op dag 325 had ze voor het eerst wat melk en in de loop van dag 326 zag je de melk witter worden en zaten haar sokken onder de melk. Aangezien ze dat vorig jaar meerdere dagen heeft gehad durfden we niet teveel te hopen. Rond 22:30 meste ze een keer en om 23:00 uur nog eens en dat volgende steeds sneller op. Ze raakte ook bezweet en was veel heen en weer aan het lopen. 

Op 25 mei dag 327 om 00:19 uur brak het water en om 00:29 uur was Tatui JP geboren.  De eerste mannelijke nakomeling voor Loxley en dan ook nog eens geboren op de 7e verjaardag van Loxley. 

En wat een prachtig kereltje is het met 2 gedeeltelijk blauwe ogen. Zijn kleur wordt momenteel nog getest.